Vierailulla Lapuan Kankureilla

Onneksi olkoon 100 -vuotias Suomi!

Ilmassa on todella ollut juhlan tuntua ja syvää isänmaallisuutta, sekä kiitollisuutta, koko tämän juhlavuoden sekä erityisesti tällä viikolla. Lämmöllä muistelen Finnairin eilistä tempausta, kun paluumatkallani takaisin työreissulta Suomeen, sain kuunnella "Olen suomalainen" -biisiä heti koneeseen astuttuani, sekä muita suomalaisia ikivihreitä. Päästyämme matkaan Finnair tarjosi kaikille matkustajille kuoharia Suomen juhlapäivän kunniaksi! Mahtavaa Finnair!

Entä kuinka moni katseli eilen linnan juhlia? Itse saavuin sopivasti tuohon aikaan kotiin, ja katselimme naperon kanssa niitä aina klo 21 saakka. Kahden yön työreissun jälkeen oli niin ihanaa vain pitää toista lähellä, etten millään olisi malttanut laittaa häntä nukkumaan! Lisäksi reppana oli kipeä, joten äidin syli taisi olla siinä kohtaa parasta lääkettä <3

Pohdin eilen paljon Suomea ja suomalaisuutta, ja postasin henkilökohtaiselle facebook-seinälle ajatuksia siitä, miten suomalaisuus korostuu aina ollessani ulkomailla työreissussa. Olen niin hurjan onnellinen siitä, että olen suomalainen. Jotenkin tuntuu, että nyt tässä ajassa, suomalaisuus on sekä oman väen mutta myös muidenkin silmissä, erittäin arvostettua. 

Suomalaiset panostavat myös suomalaisten tuotteiden ostamiseen ja kotimaisuuden korostamiseen nyt todella paljon,  etten muista tällaista aikaa aikaisemmin olevan. 




Olen myös erittäin otettu siitä, että meiltä täältä Etelä-Pohjanmaalta, ovat tietyt yritykset nousseet nyt ansaitsemaansa arvostukseen ja suosioon. Yksi näistä yrityksistä on Lapuan Kankurit.

Lapuan Kankureiden tehtaanmyymälä sijaitsee nimensä mukaisesti Lapualla, n. puolen tunnin ajomatkan päässä meiltä. He ovat siirtyneet suurempiin tiloihin jo vuonna 2015, mutta rakentamisen ja vauvan vuoksi, en ole sinne ennättänyt. Nyt kävimme täällä koko poppoo parisen viikkoa sitten, ja otin muutaman kuvan tästä upeasta uudesta tilasta!








Uusi tehtaanmyymälä on valoisa, avara, viihtyisä ja kaunis. Sisustussuunnittelussa on käytetty paljon puuta, joka sopii erinomaisesti Vanhan Paukun tehdasmiljööseen. Industrial meets forest. Sisustussuunnittelun ja materiaalivalintojen taustalla on IMA Design, jonka japanilaiset suunnittelijat vastaavat myös Lapuan Kankureiden Euroopan ja Japanin messuosastojen suunnittelusta. 





Myymälässä on paljon tarjous -ja kampanjatuotteita. Itse penkosin aikani (sen aikaa kun lapsi viihtyi isänsä kanssa leikkinurkkauksessa) kahta isoa alelaaria, jossa oli paljon mm. keittiöpyyhkeitä, pöytäliinoja, pyyhkeitä sekä tyynynpäällisiä. Jotain tarttui mukaani (tietenkin!), ja tulen pian kuvaamaan, mitä ostin :)

Mukavaa torstaita kaikille!

//Lapuan Kankurit has a new, spacious, inviting and cosy new outlet store in Lapua. We visited the place a couple of weeks age, and of course I had to take some pictures, and naturally I bought something also...Back to that soon!